FACEBOOK FEED

NTNUI var godt representert på Stockholm Tens💪👌 ...

View on Facebook

Vår egen Stephen "Marstivius" Mwikaria og Tobias Carcary Nygaard har representert Norge i europeisk mesterskap i rugby 7's. Gutta tok turen ned til Burgas i Bulgaria på fredag og spilte turneringen på lørdag og søndag. De norske guttene røk ut i cupens kvartfinale, men klarte å dra hjem med en 6. plass etter en sterk kamp i B-sluttspill finalen, som dessverre endte i tap 7-21 mot Serbia. Den dynamiske duoen, som i helgen spilte center og wing, dunket til sammen inn 10 tries (!) i løpet av turneringen!

Nå er det tilbake til trening med NTNUI-gutta, hvor Scandinavian 7s blir neste stopp!
...

View on Facebook

Recognise anyone?

Good luck @rugbyguttene 7s in Burgas

Thanks to @diegomontoya for the pic 😉

#ntnuiexiles #ntnui #ntnuirugby #rugbyguttene #rugbynorge #rugby7s #rugbyfit #fuskfitness4life #altfornorge
...

View on Facebook

Gratulerert til Rugbyjentene - Norges 7er-landslag for kvinner - med seieren i EM i Kosice. Med seieren rykker Norge opp en divisjon i 2018. Norge forsvarte favorittstempelet og rundet med dette av en sesong hvor jentene har levert sterke resultater gjennom hele oppkjøringen. Til tross for noen skader underveis har laget fortsatt å utvikle seg, noe som vitner om at nivået i norsk damerugby er bedre enn noensinne.

NTNUI var representert med to spillere, Karin Nybru og Silja Bogfjellmo. I tillegg kommer landslagets manager, Trude Steinbru Heggstad, som har gjort en suveren innsats for at spillerne kunne konsentrere seg om det sportslige.
...

#7swConference #Kosice7s, Norway winner of Tournament 21-5 to Austria Norges Rugbyforbund Rugby Austria

View on Facebook
TOP