FACEBOOK FEED

Last Saturday we had Trønder tournament in Trondheim. The guys played 10s full contact and the girls played 7s full contact and tag, We managed to order sunshine and had a blast (just slightly more girls in the ER than we wished for). A bunch of soccer kids came and tried ta rugby.

We are so glad we have Sparbu IL Rugby near by, and look forward to next time we can play against you!
...

View on Facebook

Join the board organizing Studentlekene 2019! ...

Er du gira på å forme Norges største idrettsfestival for studenter? Da er dette noe for deg, det er nemlig tid for å ta opp nytt hovedstyre for å arrangere Studentlekene 2019! Bli med på leken, dette blir moro! Frist for å søke er søndag 11.02.2018. Info om stillinger og søknadsskjema finner du her: sltrondheim.no/#/

View on Facebook

Imorgon spiller var gode coach Mattias Lindqvist med NTNUI Bandy på Leangen kl 15:00

Vis dem ditt stød og dra o sjå på Bandy I verdensklasse!

Hu&hei
...

NTNUI Bandy vs Øvrevoll Hosle 2

January 27, 2018, 3:00pm - January 27, 2018, 5:00pm

Trondheimslaget, NTNUI Bandy, møter Øvrevoll Hosle 2 på den nye kunstisbanen på Leangen Lørdag 27. januar kl.15:00. Det er meldt prima bandyforhold og laget er heltent på å gi de tilreisende en leksjon i hvordan en skal spille. Vi kan love god stemning, tøffe taklinger, og selvfølgelig bandygodis på øverste hylle. Det er selvfølgelig gratis å se på. Bandy er verdens nest største vinteridrett og verdens raskeste lagidrett. På 50-60- tallet het bandyklubbene i «Trondheim og omegn Bandykrets»; Kvik, Løkken, Nidar, Ranheim, Trond, Trondheims-Falken, Trondheims-Ørn m.fl. Gjentatte milde vintre og kun naturis gjorde sitt til at bandyen etter hvert forsvant. NTNUI-bandy ble opprettet i 2010 og kom med i divisjonsspillet fra sesongen 2011/12. Av hensyn til mangel på fullverdig bandybane har laget spilt sine hjemmekamper på Leangen ishockeybane og derav deltatt på dispensasjon i laveste divisjon. Kunstis-bandybanen på Leangen skulle opprinnelig vært klar for bruk januar 2015, men av ulike årsaker ble den først klar høsten 2017. Dette betyr da at NTNUI-bandy kan løses fra dispensasjonen og behandles på lik linje med øvrige lag i divisjonssystemet.

View on Facebook

Fun guaranteed

More info TBA
...

Third half after Trønder 7s

February 10, 2018, 9:00pm - February 11, 2018, 1:00am

Fun guaranteed More info TBA

View on Facebook
TOP